NEO is een van de belangrijkste blockchain projecten in China en heeft zeer veel media attentie gekregen. Veel mensen willen graag NEO kopen, maar moeten goed beseffen dat het hier gaat om effecten. Het team achter NEO wil niet in de problemen komen met de overheden en wil een makkelijke schakel leggen met het traditionele financiële systeem. Het is een unieke aanpak.

Je kunt makkelijk investeren in NEO. Wanneer je NEO koopt bij Bitvavo, dan koop je NEO shares en geen cryptocurrency. Bitvavo in Amsterdam heeft onze voorkeur aangezien deze Nederlandse cryptobeurs over een Neo wallet beschikt en de tegoeden worden afgeschermd en beheerd door een stichting.

NEO kopen doe je bij Bitvavo

Hieronder vindt je het stappenplan van NEO kopen bij Bitvavo;

Open een handelsrekening bij Bitvavo in Amsterdam.

Doorloop de korte verificatie procedure en koppel je reguliere bankrekening met je Bitvavo handelsrekening.

Stort direct met iDEAL euro’s op je handelsrekening om zo gemakkelijk hele NEO shares te kopen en bij te laten schrijven op de beheerde Neo wallet.

De Neo tegoeden worden offline opgeslagen (cold storage) en beheerd via een aparte stichting voor het beschermen van de Bitvavo klanten tegen allerlei risico’s zoals een mogelijk faillissement van het bedrijf Bitvavo B.V. Deze opzet is beproefd, veilig en betrouwbaar. Voor meer info: bezoek Bitvavo!